Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Daniela Šinkorová (51) si zahrála manželku charizmatického Jiřího Langmajera (57). V komedii Divadla Palace Manželský poker od francouzského dramatika Marca Camolettiho ale do svého výstřihu nechá nahlédnout i herce známého z úspěšného seriálu Případy 1. oddělení Petra Stacha, který ztvárňuje postavu Roberta.

„Je to parádní hra a i já se při ní skvěle bavím. Je to pro mě tak trochu vysoká škola taktiky a strategie ve vztazích. Už jsem na světě nějaký ten rok, ovšem řadu fint a fines v manželském vztahu jsem objevila až po přečtení scénáře. Je to prostě situační komedie z reálného života, takže se v ní možná někdo alespoň v náznaku pozná,“ prozradila s úsměvem Šinkorová. A její divadelní manžel Jiří Langmajer přitakává: „Tahle komedie je v zásadě o ješitnosti, hrajeme poker, ale bez karet.“

Zmíněný manželský pár, Bernarda a Jacqueline, doplňují v představení neméně vydařené postavy a postavičky. Gertrudu hraje Kateřina Pindejová, Brigitte Adéla Gondíková nebo Andrea Kerestešová (39), Jennifer Michaela Sejnová a Bertranda Jan Krafka.

Reklama

Další články

Načítám