Hlavní obsah
Článek

Andrea Kerestešová (39) má talent od boha. Je krásná, i bez uměleckých škol má herecké nadání, exceluje před objektivem jako modelka i za ním jako umělecká fotografka, umí hrát na klavír, a dokonce taky na kostelní varhany. Jednu věc krásná Slovenka však přece jen neumí - nemá pohybové nadání.

Herečka má dokonce odborné zdůvodnění, proč je při tanci jako dřevo. „Tanec miluji, ale u mě je problém, že mám překřížené hemisféry, a tím pádem nemám dominantní ani levou ani pravou stranu. Sladit koordinaci pohybů rukou a nohou je skoro nemožné,“ vysvětlila nám Andrea.

Super.cz byl svědkem toho, když Andrea předváděla své pojetí tance na tréninku s choreografkou Qašou. Kráska totiž začala navštěvovat taneční lekce se svými kamarádkami Lenkou Zahradnickou, Terezou Chlebovskou (33) a Luckou Křížkovou (39). Hvězda seriálu Vyprávěj a Cesty domů sice byla nejméně šikovná ze všech čtyř krásek, na druhou stranu nadšení z tance měla největší. „Velmi ráda tancuji, mám takový vlastní free styl. Je důležité, že se z tance dokážu těšit,“ směje se Andrea, která stejně nejraději řádí při tanci doma, kde ji nikdo nevidí.

Reklama

Další články

Načítám