Hlavní obsah
Článek

Adriana Lima (42) patří k nejžádanějším světovým modelkám. Brazilská hvězda a perla andělské značky Victoria's Secret pózuje v celé řadě věhlasných reklamních kampaní, zdobí tituly těch nejprestižnějších časopisů a svými neodolatelnými půvaby provokuje muže po celém světě.

Žhavou sexbombu z plakátů reklamních značek byste ale na ulici možná ani nepoznali. Jakmile se Adriana nenamaluje a nenechá se hýčkat pod rukama vizážistů a kadeřníků, vypadá jako šedá myška, kterých každý den na ulici potkáváme stovky.

Na zakaboněné fotce s mastnými vlasy a bez jakékoliv stopy nalíčení, která se objevila na internetu, vypadá jindy překrásná modelka opravdu nehezky.

Kdoví, zda to nakonec ze strany modelky není účelové. Přeci jen je neustále pod drobnohledem médií a sem tam by si ráda užila soukromý život bez neustálého cvakotu fotoaparátů za zády. S vizáží obyčejné „holky od vedle“ by se jí to konečně mohlo podařit, pokud ji ovšem paparazzi nepoznají a věhlasnou modelku záhy neztrapní na titulních stranách novin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám