Hlavní obsah
Článek

Gynekolog Miroslav Verner má štěstí, že jeho partnerka Marta Jandová (49) doma rozhodně nevaří žádnou dietu. "Mám ráda jídla, která vařila moje babička.Takže cibulku smažím pěkně na másle a libuji si v opravdu hutných pokrmech," svěřila Super.cz.

"Vždycky jsem byla holka krev a mlíko a jsem takhle spokojená. Modelek je, myslím, dost," míní Marta, která se přesto přišla poradit k dietologovi. "Ale o hubnutí mi nejde. Spíš o zdravý životní styl, jak co správně kombinovat," vysvětlila zpěvačka.

Trošku zdravější životní styl by jí rozhodně prospěl, v jejím případě hlavně, co se týče spánku. Marta je v jednom kole, v divadle GoJa Music Hall hraje v muzikálu Bídníci, zároveň nazkoušela roli královny do muzikálu Hamlet. Jeho premiéry se ale nemohla účastnit. "S kapelou Die Happy přebíráme důležitou hudební cenu v Německu a vysílá to televize. Tak si nechci nechat ujít ty miliony diváků," vysvětlila.

"Ale už jsem fakt unavená. Když přijdu domů, tak padnu a spím," prozradila. "V dubnu už se to snad uklidní a budu mít čas i na nějaký soukromý život," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám