Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejvýraznější osoba z reality show Farmář hledá ženu, Honza Pokorný (47) přezdívaný Indián, se na první jarní den počtvrté oženil se svou láskou, úspěšnou manažerkou Renatou Abtovou. Své "ANO" si řekli na luxusním Chateau Mcely, kde strávili i první svatební noc.

Brali se v kruhu nejbližších. Nejvíce je nadchnul jako svatební dar karavan, kterým již dnes ráno odjeli na svatební cestu do Francie.

S Renatou se seznámili přes internet před třemi lety. Jiskra přeskočila ale teprve před rokem. Pro Honzu je to už čtvrtá veselka.

Svatbou farmář Honza pořádně udělal čáru přes rozpočet televizi, které teď hrozí výrazně nižší sledovanost. Kvůli Honzově svatbě se tak již dopředu ví, jak reality show dopadne. Nejenže si Jan nevybral žádnou z účastnic soutěže, ale navíc porušil dohodu s televizí Prima.

Společně se prý domluvili, že se svatba odehraje v dubnu a televize ji bude natáčet a zahrne do vysílání reality show Farmář hledá ženu. Farmář dal ale nakonec přednost 21. březnu a televizi obešel. "Chtěli jsme se vzít na první jarní den," dodal pro Blesk Pokorný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám