Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čeští i slovenští voyeuři si mohou mnout ruce, případně jiné části těla. V televizním ráji soutěžící poprvé ochutnají jablko hříchu, řečeno bez obalu mezi účastníky reality show Hotel Paradise dojde dnes večer k prvnímu pohlavnímu styku.

Hlavními aktéry tohoto příběhu je Leo Beránek (21) a Nela Slováková (21).

Potetovaný krasavec Leo se projevil jako tvrdý hráč, který zamotal hlavu nejen své soutěžní partnerce Nikol Trojanové, ale samozřejmě také své oddané fanynce Nele Slovákové.

Je sice pravda, že Nikol a Nela se domluvily, že si své partnery prohodí. Sympatická brunetka si to ale s výměnu partnerů na poslední chvíli rozmyslela, a tak jí pomstychtivá blondýnka uštědřila lekci a vyspala se s jejím partnerem. Situace je o to vážnější, že se Leo vyspal s partnerkou svého kamarádka Nikoly Cigolinova.

Nikol si sice byla vědoma toho, že potetovaného svalovce fyzicky nepřitahuje, stále se ale držela naděje, že se to třeba změní. Po dnešní postelové akci se ale její naděje zřejmě definitivně rozplynou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám