Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marie Poledňáková zanedlouho uvede svůj nový film Líbáš jako ďábel, který je pokračováním úspěšné pecky Líbáš jako Bůh. Kromě herců, kteří se představili už v prvním dílu, si režisérka k pokračování přizvala také nové tváře. Jednou z nich je i Jiří Langmajer (57), který předvede mnohem víc než jen svůj herecký talent.

V jedné ze scén se Jiří Langmajer coby Láďa pořádně odváže. Spolu s Kristýnou v podání Nely Boudové (56) předvedou pěkně divoký taneček, při němž si diváci, tedy spíš divačky, budou moci prohlédnout Jiřího mužný hrudník.

V další scéně se Langmajer rozhodne přivítat svou milenku parádním výstupem, ve kterém hrají hlavní roli pomalu sundávané džíny, pod které si nevzal trenky, a postupně odhalovaný zadek. Výraz, který mu vyvstane na tváři, když se otočí a ve dveřích místo Boudové stojí Jiří Bartoška (77), je prostě k nezaplacení. Podívejte se na video a posuďte sami.

V hlavních rolích filmu, který bude mít premiéru již 17. května, se opět představí Oldřich Kaiser (68) a Kamila Magálová (61).

Reklama

Další články

Načítám