Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dianě Kobzanové (42) se nyní docela hodí, že se stala po odchodu z rádia profesionální ženou v domácnosti.

Modelka a stále více moderátorka se totiž na plný úvazek stará o přítele Štěpána a bulteriérku Miu, které trápí pohybové problémy. Co se vlastně stalo?

Dianin partner absolvoval plánovanou operaci menisku a v posledních několika dnech je zcela imobilní. Kobzanová proto zastává funkci nejen ošetřovatelky, ale i kuchařky a živé berle. Zdravotní stav fenky Mii je ale o něco vážnější.

„Když jí bylo tři čtvrtě roku, prodělala dost vážné zranění nohy. Od té doby má v noze osm šroubů a kdykoli se změní počasí, nebo má v těle nějaký zánět, má velké bolesti," prozradila nám Diana. Ta za poslední tři týdny se svým čtyřnohým miláčkem navštívila nespočet rentgenů a kontrol u veterináře.

„Vypadá to, že jí konečně zabrala antibiotika a bude zase v pořádku," přeje si nahlas ustaraná blondýna. Diana je v těchto dnech doslova v jednom kole a musí se smát otázkám svých blízkých, jak si vlastně užívá volna po dobrovolném odchodu z rádia Frekvence 1.

„Díky těmto starostem jsem zatím neměla možnost si vydechnout. Možná, že mi to dojde časem, ale zatím mi vážně nic nechybí," říká.

Uvidíme, jestli se Kobzanové začne stýskat po dvouměsíčním pobytu v jejich druhém domově na Floridě, který s partnerem co nevidět absolvuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám