Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zatímco král vrakovišť a bývalý manžel Kateřiny Průšové (40) Vladimír Konvalinka (33) si vychutnává pro něj nové prostředí kriminálu, kam se dostal na dva roky za pojistný podvod, jeho bývalá choť si brousí drápky na jeho tučné konto! Průšová požaduje v rámci majetkového vypořádání tři milióny korun.

Informaci médiím poskytla současná láska Konvalinky, modelka Adéla Vartová. Průšová to potvrdila, ale prozrazení jejího požadavku ji tak rozlítilo, že si pustila pusu pořádně na špacír.

„Vůbec jsem to nechtěla propírat v médiích. To jsou věci, které jsme si s Vladimírem před svatbou dohodli a zahrnuli do předmanželské smlouvy. Nechci nic víc než jen to, na co mám nárok. Už víc jak rok jsme rozvedení a doposud mi nevrátil moje osobní věci,“ postěžovala si Průšová Blesk.cz.

„Nechápu, proč to Adéla říká do novin, je to jen moje a Vladimírova věc. Taky jí nevyčítám, že nosí moje hodinky a utírá se mými ručníky,“ dodala pak a naznačila tím, že jestli se ledy nepohnou, a Konvalinka se s ní nevypořádá, mohla by toho ještě o dost víc a rozhodně pikantnějšího pustit do světa…

Reklama

Další články

Načítám