Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudebník Petr Šiška stál u zrodu hvězdy Ewy Farne (30) a pod svá křídla vzal i finalistku SuperStar Markétu Konvičkovou (29). Nyní se po jeho boku začala objevovat další mladinká kráska. Atraktivní brunetce je tentokrát sedmnáct let, takže ze svého věkového průměru Šiška rozhodně nevybočil.

Když se stala slavnou Ewa, ještě neměla občanku, Markétě bylo pouhých šestnáct. Nová slečna, o kterou se stará, Eliška Mrázová, která vystupuje pod uměleckým jménem Elis, se od nich odlišuje hudební vyzrálostí. Svoje skladby si totiž píše sama.

Její valentýnský song s názvem Depressing Valentines zní rozhlasovým éterem a také videoklip k této písničce koluje úspěšně internetem. „Elis se nedá ignorovat, to bych byl blázen,“ říká Petr Šiška o svém novém objevu. „Ona je skutečně výjimečná a já chci být u toho, až ji začnou posluchači objevovat. Jsem přesvědčený o tom, že ona skutečně nepotřebuje žádné televizní soutěže k tomu, aby se prosadila. Elis má skutečně hlas,“ dodal producent.

Přesto se paradoxně stará o kariéru finalistky Československé Superstar Markéty Konvičkové. "Spolupráce s Markétou pokračuje. Aktuálně za sebou máme klip k singlu Smutná, kde se vedle Markéty objevil Ruda z Ostravy, připravujeme k Markétiným osmnáctinám celou řadu akcí a hlavně chystáme s Markétou a Elis společný duet. Chci využít toho, že každá je úplně jiná. Markéta je atraktivní, sexy blondýna a Elis naopak půvabná bruneta s nevtíravým šarmem Edith Piaf. Holky se opravdu dobře doplňují,“ vysvětlil své další záměry Šiška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám