Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přehlídka nové linie přední módní značky byla pořádaná pro zákaznice a odbornou veřejnost. Jak už to tak bývá, tak v butiku MaxMara nechyběly ani známé tváře.

Zpěvačka Iva Frühlingová byla naprosto nepřehlédnutelná ve svém retro stylu, který jí je zcela vlastní. Do kalhot se zvýšeným pasem vsadila transparentní propínací halenku s vtipným šedivým sedlem. S topem lichotivě korespondovaly derbové polobotky s psí dečkou. Bílá kabela se světlehnědými popruhy se ale se zbytkem stylově tluče.

Leona Machálková (56) příliš neexperimentovala a přes úzké jeansy s patinou přehodila košili v prodloužené délce s dlouhým rukávem. Nepochopitelně zpěvačka sáhla právě po hippie kozačkách ve světle hnědé barvě. Chtělo to jiné obutí.

Hru ve vrstvení pro tento večer rozehrála Karolína Bosáková. Dříve velmi úspěšná modelka a současná ředitelka agentury Unique One oblékla na sněhobílé roury romantický top v barvě pudru, přes který přehodila krémové sáčko a na něj ještě vestu s bílým chlupem. Jako doplňky posloužily kotníčkové kozačky, kožená kabelka a širák (pokrývky hlavy Karolína miluje).

Krom toho, že Nikol Moravcová (36) představila na akci svého otce Ladislava, tak se pro tento večer nechala obléct italskou značkou Motivi. Letní úpletové maxi šaty zdůstojnila koženou bundičkou zdobenou zlatými řetízky na okrajích a všemu dominovalo obutí v oranžové barvě.

Moderátorka večera Zora Kepková zůstala věrná značce, která se ten večer předváděla. Líbezná moderátorka Snídaně s Novou oblékla rozkošné šaty z kolekce jaro/léto 2012 se zajímavým detailem v živůtku a trendy plizováním po stranách.

Reklama

Další články

Načítám