Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestadvacetiletá blondýnka Chelsy Davy, jež je známá jako dnes již bývalá přítelkyně prince Harryho (39), má po svém boku nového partnera. Chelsy s Harrym chodila od začátku roku 2004 až do května 2010, jejich vztahem ale otřáslo několik rozchodů a opětovných návratů. Nyní se zdá, že se žádné další obnovování jejich romance konat nebude. Chelsy si našla mladého pohledného obchodníka s uměním Blaise Patricka (27), který je dokonce princovým kamarádem.

Davy, jež se narodila bohatému a vlivnému majiteli safari v Zimbabwe a jejíž srdce si Harry nedokázal zcela získat, tak nyní podle blízkého zdroje prožívá šťastné období. Harry se naopak od rozchodu s ní v lásce spíš bezradně plácá. Ačkoli se občas objeví v bujaré společnosti dívek v nočním klubu nebo si zažije nějaký krátký románek jako napřílad minulý rok s krásnou modelkou spodního prádla Florence Brudenell-Bruce, nic vážnějšího se v jeho osobním životě neodehrává. Minulý týden dokonce Harry přiznal, že se snažil najít lásku od rozchodu s Chelsy, ale příliš se mu nedaří.

Nová dvojice Chelsy a Blaise prý nechali volný průběh jejich vášni, když byli společně minulý týden spatřeni v objetí v londýnském nočním klubu Chinawhite během charitativní akce, kterou pořádal fotbalista Chelsea Didier Drogba. „Líbali se a tančili neuvěřitelně intimním způsobem,“ prozradil zdroj přítomný na party.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám