Hlavní obsah
Článek

Krasavec ze seriálů Ošklivka Katka nebo Terapie, herec Lukáš Hejlík (44) nemá přes svůj vzhled na lásku štěstí. Nedopadlo mu manželství a poté ani vztahy s modelkou Veronikou Šebkovou, kterou mu přebral milenec modelky Hany Mašlíkové (41), ani s moderátorkou Danielou Písařicovou. S tou na sebe neměli navzájem čas.

Poté se o něm hovořilo v souvislosti s finalistkou České Miss Elizavet Charalambidu, ale tyto informace vyšuměly stejně tak rychle, jako se objevily. Nyní herec zkouší štěstí znovu. Už podruhé se na společenské akci objevil s mladou tmavovlasou kráskou.

Byli spolu nejprve na cenách Český lev a tento víkend vyrazili oslavit svátek svatého Patrika. "Jmenuje se Anežka a je to mezi námi teprve na začátku," byl na slovo skoupý Hejlík, který po pár drincích z irské whisky zapomněl na to, že se nachází v přeplněné VIP zóně klubu Roxy a svoji milou neustále líbal, objímal a sahal jí na zadeček.

Slavit svátek svatého Patrika má jednu podmínku, všichni musejí mít na sobě aspoň něco zeleného. Zatímco Hejlík to vyřešil zeleným šátkem, moderátor Petr Vágner v zelené mikině nám ukázal, že si vzal i zelené slipy. A Nikol Štíbrová si na zeleno nalakovala i nehty.

Reklama

Další články

Načítám