Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlas Česko Slovenska má za sebou výběr naslepo. V další fázi se nebude posuzovat pouze zpěv, ale důležitou roli v postupu bude hrát i zjev.

Super.cz proto vybral do užšího výběru několik kočiček, které mají velkou šanci uspět.

Bezkonkurenčně nejpůvabnější dívkou v soutěži je Lucia Moľnárová (25). Slovenská muzikálová zpěvačka, která si zahrála i ve slovenské „Ordinácii v ružovej záhrade“ uchvátila kouče Michala Davida, který si ji vzal do týmu.

Dcera Petry Černocké Bára Vaculíková (32) také není k zahození. Málokdo by hádal, že členka formace „Yellow Sisters“ před rokem porodila dceru Olivii Coco. Svou vizáží v show pěkně mátla tělem také talentovaná Alběta Pažoutová, která  má nejen skvělý hlas. V plavkách vypadá naprosto famózně.

Mnohým učaruje také teprve šestnáctiletá éterická bytůstka Simona Hégerová a milovníci uhrančivé krásy zase přijdou na chuť temperamentní Čecho-Řekyni Nikoletě Spalasové (26).

Neměli bychom zapomenout ani na už známou zpěvačku Markétu Poulíčkovou, která si zase kolem prstu obtočila Pepu Vojtka. Dostane rozkošná blondýnka i vás?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám