Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od oznámení rozchodu zpěváka Seala (61) a topmodelky Heidi Klum (50) neuplynuly ani dva měsíce a Seal už podle všeho vrká jako holub u jiné krásky... Podle zahraničních médií se objektem jeho zájmu měla stát australská zpěvačka a pianistka Delta Goodrem (27), s níž je Seal v častém kontaktu díky společnému porotcování v australské verzi pěvecké soutěže „The Voice“.

Během natáčení a především pak v zákulisí si údajně natolik rozumějí, že jiskření mezi nimi sálá do všech stran. Jak se zdá, protiklady se přitahují, a tak se ebenový a urostlý Seal možná opět zakoukal do křehké blondýnky. Podoba Delty s Heidi je přitom nepřehlédnutelná, nejvýraznější rozdíl mezi nimi je 11 let, o které je zpěvačka ze Sydney mladší.

Dvojici Goodrem a Seal doplňují jako porotci v soutěži ještě australský country zpěvák a manžel Nicole Kidman (56) Keith Urban (44) a americký zpěvák a člen kapely Good Charlotte Joel Madden (33).

Reklama

Další články

Načítám