Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Máme tu další páreček, který spolu začal randit při společné práci. Jsou jím Jirka Mádl (37) a okatá brunetka Eva Josefíková (34), která bývá pro svou líbeznou tvářičku označována jako nová Libuška Šafránková. Jiskra mezi nimi přeskočila v průběhu natáčení nového českého filmu Probudím se včera.

Mádl se v něm coby Petr Kovář musí vrátit do minulosti, aby získal srdce krásné Elišky, kterou hraje právě Josefíková. Realita je v tomto případě naštěstí mnohem jednodušší a pro pověstnou jiskru, která mezi herci na place přeskočila, se nikdo nikam vracet nemusel.

To, že představitele hlavních rolí filmu, jehož premiéra dnes proběhne, pojí víc než jen přátelské vztahy, prásknul zdroj z natáčení. „Při natáčení mezi Jirkou a Evou přeskočila jiskra a dali se dohromady i v reálu. Malá Šafránková prostě klofla Mádla."

Jelikož se poslední dotáčky konaly koncem loňského srpna, klobouk dolů před tím, jak dlouho se Jiřímu a Evě podařilo jejich vztah tajit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám