Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Jennie Garth (39) známá především jako představitelka Kelly Taylor ze seriálu Beverly Hills 902 10 se po jedenácti letech rozvádí. Jejím manželem, s nímž je od roku 1996, je herecký kolega Peter Facinelli (38). Garth má s Facinellim, který v současnosti hraje v populární filmové sáze Twilight, tři dcery.

S informací přišli samotní manželé ve středu ráno ve společném prohlášení. Důvod dvojice neuvedla, ale podle blízkého zdroje měla být příčinnou rozchodu Facinelliho nevěra. Zálety měly probíhat s blíže neidentifikovanou Kanaďankou, která je výrazně mladší, než on. Herec ji prý potkal během natáčení  filmu 'Twilight sága: Rozbřesk' ve Vancouveru.

„Peter s tou ženou byl nějaký čas vídán. Spolu s Jennie se snažili, aby vše fungovalo hlavně kvůli jejich dětem a Jennie byla hospodyňkou tak dlouho, jak to jen šlo, ale nakonec toho měla dost. Prostě se odcizili,“ řekl zdroj serveru Scallywag & Vagabond.

Reklama

Další články

Načítám