Hlavní obsah
Článek

Andrea Kerestešová (39) kupodivu neodjela na vysněnou dovolenou na Filipíny se svým přítelem Jakubem Strangmüllerem, ale namísto toho jí dělala na cestách společnost nejlepší kamarádka z dětství Jana.

Problémy ve vztahu za tím ale nehledejte. Důvod, proč jí nebyl nablízku její partner, je jasný. Mladý asistent režie musel natáčet v Čechách se skandinávskou produkcí pohádku.

Hvězda seriálu Vyprávěj pojala dovolenou dobrodružně. Dívky se rozhodně neválely u bazénu nějakého luxusního resortu, ale během dvou týdnů nacestovaly s baťůžkem na zádech stovky kilometrů. Andrea během dovolené navštívila spoustu krásných míst. Nejvíce se dívkám líbilo na severu ostrova Palawan, z něhož podnikaly výlety na opuštěné ostrůvky s pohádkovými lagunami.

„Přesuny mezi ostrovy jsou velice komplikované. Loď jede někdy třeba jen jednou týdně, a proto jsme využívaly letadlo jako městskou hromadnou dopravu. Letenky nejsou ani moc drahé," radí Andrea.

„Je to nádherná země, takový malý ráj na zemi. Pokaždé je ale nutné odjet z nějakého města lodí pryč na objevování," říká Kerestešová.

Herečku na Filipínách uchvátil podvodní svět, a tak se s kamarádkou často potápěly. Tyto radovánky vzbudily v herečce touhu udělat si potápěčský kurz. „Už začínáme plánovat cestu na Fidži. Mám co dělat, abych našetřila na další cestu," směje se Andrea.

Reklama

Další články

Načítám