Hlavní obsah
Článek

O víkendu proběhl v pěvecké soutěži „Hlas ČeskoSlovenska“ poslední díl výběru naslepo.

Jednou z nejvýraznějších účastnic, která postoupila do dalšího kola, je bezesporu Markéta Poulíčková. Vítězka talentové soutěže „Czech Talent“ z roku 2003, interpretka působící v minulosti pod pseudonymem L.B.P. a ostřílená muzikálová zpěvačka zazpívala za zády koučů píseň „Sober“ zpěvačky Pink. Po jejím vystoupení se o ni mezi populárními kouči strhla bitva, ale nakonec ji po dlouhé přetahované získal do svého týmu Pepa Vojtek.

Super.cz pro vás připravilo sestřih této písně, díky čemuž budete moci sami posoudit, jestli Markéta předčila originál, nebo by měla raději zůstat u zpívání v muzikálech hudebního divadla Karlín.

Tuto neděli ale dojde v Hlase k reálné bitvě v duetech. Čtrnáct soutěžících v každém týmu rozdělí koučové do dvojic, které spolu zazpívají společnou píseň. Jednoho z dvojice musí kouč poslat domů. Sedm lidí se dostane o krok dál, postup do finálových kol ale ještě nemá nikdo jistý. Ze sedmi vítězů duetu totiž vybere kouč dva nejslabší zpěváky, kteří půjdou to takzvaného „Rozstřelu“. Každý z nich zazpívá jednu píseň a poté kouč rozhodne, který z nich v „Hlasu ČeskoSlovenska“ končí. Do finálových kol tak postoupí šest soutěžících z každého týmu.

Reklama

Další články

Načítám