Hlavní obsah
Článek

Víkendová návštěva Josefa Rychtáře (65), který si za ní odskočil od Ivety Bartošové (†48), má pro jeho ženu Darinu Rychtářovou (66) nepěkné následky. Diagnóza po jeho útoku je pravdu úděsná. Žena má nejen těžký otřes mozku, v souvislosti s nímž trpí nevolnostmi a zvracením, ale i poraněnou čelist, skřípnutou krční páteř a spoustu modřin a podlitin.

Darina Rychtářová musela být hospitalizována. "Stále mám hrozné bolesti. To mě ještě utvrdilo v tom, abych dotáhla rozvod do konce. Už aby to bylo za námi," řekla Rychtářová deníku Aha!, popsala všechny své symptomy a znovu zopakovala, že ji manžel mlátil do hlavy, ačkoli on to popírá. Reaguje tak na to, že Rychtář uvedl, že jí vlastně nic neudělal. "Neuhodil jsem ji. To ona se chovala nepříčetně," řekl Blesku. Darina se ale nechala vyfotit i v nemocnici v Teplicích, aby předložila důkaz pravdivosti svých slov.

Rychtáře, který chtěl údajně svojí návštěvou přispět k záchraně manželství, rozhodilo i předvolání k druhému rozvodovému stání. Stěžuje si na to, že je termín zrovna v den jeho svátku. "To dělá ta její právnička. Proto mám také podmínku. Pokud ta ženská, která manželku zastupuje, nebude z případu odvolána, pro záchranu manželství už neudělám nic. Bude prostě konec," dodal Rychtář.

Z celé situace není nadšená ani Iveta Bartošová. "Neměl tam vůbec jezdit. To si skutečně myslím. Mohl tušit, že to může takhle dopadnout," řekla Blesku.

Reklama

Další články

Načítám