Hlavní obsah
Článek

Belgicko-italsko-kanadská zpěvačka Lara Fabian, jejíž nezapomenutelný silný hlas si našel milióny fanoušků zvláště ve frankofonním světě, v pondělí večer zpívá v pražském Obecním domě.

Dvaačtyřicetiletá drobná blondýnka, která vypadá nejméně o deset let mladší, proslula tím, že se ve svých písních neomezuje jen na francouzštinu a angličtinu, ale nevyhýbá se prakticky žádnému jazyku. A tak už nazpívala hity v němčině, španělštině, své rodné italštině či ruštině.

Na otázku Super.cz se smíchem doplnila, že by se nebránila ani češtině, kdyby narazila na tu správnou písničku. „Proč ne? Jsem vždy otevřená novým jazykům, když se najde správná písnička,“ řekla. Lara doplnila, že zpívání v jiném slovanském jazyce, v ruštině, pro ni bylo snazší než vystupovat v románské portugalštině.

Diva se také svěřila s tím, jaký vztah ji pojí s kanadskou hvězdou Céline Dion, k níž bývá často přirovnávána. „Obě jsme Kanaďanky,“ uvedla Lara, která kanadské občanství získala v roce 1994. „Znám jí, velmi si jí vážím, je mimořádná, poslouchala jsem ji už jako dítě a několikrát jsem se s ní i setkala. Je to obrovská profesionálka, skromný a přátelský člověk,“ uvedla.

Největší dojem v ní ale zanechalo setkání s králem popu Michaelem Jacksonem (†50) v New Yorku, kde si zazpívali na jednom pódiu. „Když jsem dozpívala píseň Adaggio, otočil se ke mně a řekl mi něco skutečně sladkého," prozradila Lara. „Dodnes si vzpomínám, jak jemně hovořil, byl to téměř hlas dítěte," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám