Hlavní obsah
David Zápal
Článek

On-line deník Super.cz se opět nemýlil, když psal, že se Jiří Pomeje (†54) stane kolegou Ivany Gottové ve VIP zprávách. Zprávu po mnoha mlženích, kvůli kterým dokonce Prima uspořádala kamerové zkoušky s dalšími adepty, nyní konečně televize oficiálně potvrdila. A producent Pomeje má za sebou první vysílání nanečisto. Stačil přitom málem zbourat studio.

„Mohu potvrdit, že Jiří Pomeje se stal novým moderátorem VIP zpráv. Byl jednoznačně nejlepším kandidátem ze všech. Věříme, že tento výrazný mužský element vnese do pořadu novou energii,“ řekl Super.cz šéf PR oddělení Primy Marek Winkler.

Hned při své nedělní premiéře, kdy si takzvaně do zdi zkusil uvést stejnou reportáž, kterou Ivana Gottová v přímém přenosu skutečně servírovala divákům, však Pomeje způsobil velký rozruch. „Stůl, o který se moderátoři ve studiu opírají, stojí čtyři milióny korun a je napěchovaný LED diodami, které mění intenzitu a barvu podle osvětlení studia. Pomeje nám ho málem zrušil,“ prozradil Super.cz zdroj ze zákulisí.

„Nejdříve mě udivilo, jak je studio malé. Málem jsem se do něj nevešel. A když jsem se pořád opíral o ten stůl, který nemá nožičky, ale v podstatě tam visí, zbledli snad všichni ve štábu. Málem jsem si rovnou vydělal,“ řekl nám Pomeje. Ten vystoupí v pořadu poprvé v neděli 18. března. „Nebudu stát jako rovná svíčka, jak to dělá Ivanka Gottová. Ležím, sedím na barové stoličce, opírám se, blbnu. Bude to fakt jiné, než na co jsou diváci a divačky zvyklí,“ dodal nový televizní moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám