Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nový moderátor VIP zpráv Jiří Pomeje (†54) má ze svého úspěchu takovou radost, že si před přáteli pustil pěkně pusu na špacír. Nejenže slibuje, že se bude navážet do exmanželky Ivety Bartošové, navíc se i pochlubil, jak na tom je s penězi. „Domluvil jsem si lepší smlouvu než Ivana Gottová (48)!“ prozradil.

Pomeje se rozpovídal na sedánku s přáteli a jak je jeho zvykem, byl hlučný tak, že ho bylo slyšet po celém lokále. „Nejvíc mě baví, když píšou, že Gottová má sto tisíc honorář. Houby! Mně se podařilo vyjednat peníze o dvacet procent lepší, než má ona, tak vím, jak na tom finančně je,“ smál se na celé kolo.

Když jsme mu zavolali a chtěli si jeho předchozí slova ověřit, byl ostražitější. „O penězích se nesluší mluvit. Pokud vyberou opravdu mě, budu to dělat hlavně z radosti. Stejně všechno půjde správkyni konkursní podstaty,“ řekl Super.cz Pomeje, který dál hraje hru, jako by ještě nebylo o jeho angažování rozhodnuto. Přitom i čtvrteční kamerovky s Mašlíkovou nebo Bořkem Slezáčkem byly jen fraška.

O výplatě Ivany Gottové se nedávno pro náš server rozpovídal i její manžel Karel Gott. A podle našich zdrojů je její příjem zhruba kolem padesáti tisíc korun. Pokud by měl Pomeje pravdu, vydělal by si o deset tisíc víc, než manželka mnohonásobného Českého a Zlatého slavíka.

Reklama

Další články

Načítám