Hlavní obsah
Článek

Velmi podivný románek Ivety Bartošové (†48) a Josefa Rychtáře (65) pomalu spěje ke konci. A paradoxně za to může to, že se začala zastávat své sokyně, manželky svého opatrovatele Dariny Rychtářové (66). Po přečtení našeho článku, ve kterém žena říčanského podnikatele tvrdí, že od muže dostala několik velmi silných facek a skončila s otřesem mozku ve špitále, se Iveta naštvala a s Rychtářem si vjela do vlasů.

Dosud přitom měla pro Darinu jen slova odsouzení, označila ji například za línou ženu

„Když Pepa za Ivetou přišel, vynadala mu, proč bije svou manželku. Říkala, že se jí to hrubě nelíbí. Ale Pepa, místo aby sklopil uši, zaútočil, že jestli bude Iveta věřit médiím a ne jemu, když tvrdí, že na ženu nevztáhl ruku, okamžitě Ivetě vrátí klíče a dá od ní ruce pryč. Dost ji to zasáhlo,“ prozradila Super.cz přítelkyně zpěvačky, která je s Bartošovou v pravidelném kontaktu a zpěvačka si jí vylévá srdce.

„Iveta je z toho zoufalá. Už si mi i stěžovala, že to mezi nimi poslední dobou není ono. Moc tomu nepomohlo, když se na Super.cz dočetla, že Pepa pořád s manželkou udržuje intimní vztah. A on také od doby, co Darina odjela do lázní, všechen čas tráví doma, spí tam, a za Ivetou přijede vždy jen na pár minut. Asi už se rozhodl, které z žen dá přednost,“ dodala kamarádka. Asi i proto podle některých zpráv Iveta v sobotu večer trávila veselením se v jednom pražském baru. A poprvé za celý půlrok bez Rychtáře. Ani jeho mladší syn jí nestál po boku.

A co vůbec vedlo bývalého policistu k tomu, aby na svou manželku vystartoval? Další náš zdroj říká, že ho rozzuřily a vyprovokovaly vilné esemesky od Darinina ctitele. „Jde o nějakého o dvacet let mladšího muže, který Darině nadbíhá, píše jí intimnosti, nazývá ji dračicí. A Darina ho v esemeskách ani jednou neposlala do patřičných mezí. Spíš si s ním pohrávala. Jenže Pepík to bere jako nevhodné chování pro vdanou ženu. I přesto, že sám se půl roku nevhodně chová veřejně k Ivetě Bartošové,“ tvrdí náš kontakt z okruhu známých Rychtářové.

Ta si prý zavolala sanitku až hodinu po útoku a někteří z toho proto usuzují, že napadení zveličila, aby měla manžela v hrsti jako protiargument k tomu, co by se mohl dočíst v jejím telefonu. Přitom má lepší esa v rukávu. Kdyby se rozhodla podat na manžela trestní oznámení, hrozil by mu jen za pouhé čtení esemesek v cizím telefonu až dvouletý kriminál.

Reklama

Další články

Načítám