Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Verešová (43) oslavila páté výročí svatby s Danielem Volopichem ve velkém stylu. Manželé využili toho, že byli pozváni do Nízkých Tater a patřičně si užívali. Děti nechali doma a soukromým letedlem odletěli do Popradu. "Dárek k výročí? Pro mne je krásné, že mohu být s manželem a užívat si soukromí. Všechno, co potřebuju, už mám," řekla Super.cz Andrea.

Manželé byli ubytováni v nejluxusnějším hotelu v Tatrách, v Kempinském, kde se před dvěma lety odehrála kontroverzní akce politiků, byznysmenů a lobbistů, kteří se sešli na koňském pólu na sněhu. Líbilo se tam i Andree s manželem, kteří strávili část dne v luxusním wellnesu.

Den uzavřeli na párty ve středisku Jasná, kde se Andrea roztančila při vystoupení Daniela Nekonečného a všichni obdivovali její nádherné nohy. A to včetně jejího muže, který na Andreu pěje jen chválu.

"Po dvou dětech vypadá daleko lépe než předtím," svěřil. A i když si u žen potrpí víc na zadeček a nohy, pochválil i manželčina ňadra. "Kojení jí prospělo," prozradil. Andrea obě své děti kojila rok a půl.

Není divu, že se modelka v Tatrách moc nevyspala. "Asi jen tři hodiny," prozradila s tajemným úsměvem. A ještě při zpáteční cestě se Andrea s Danielem nemohli jeden druhého nabažit a neustále se dotýkali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám