Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Maurerová je další známou tváří, která využívá pro své děti filipínskou chůvu. Tu má například Karel Gott (†80) s manželkou Ivanou a nemůžou si to vynachválit. Už proto, že chůva z Filipín je k dispozici 24 hodin denně, žije s nimi na Bertramce a na jejich holčičky mluví výhradně anglicky.

Filipínskou chůvu si oblíbila i Míša. A to i přesto, že jí dvakrát způsobila pořádné vrásky na čele. "Dvakrát nám dítě ztratila. Dnes už se tomu směju, protože to nakonec dobře dopadlo," prozradila Maurerová, maminka tříletých dvojčat Josefa a Magdaleny na ochutnávce filipínského menu v restauraci SaSaZu. "Jejich kuchyni miluju stejně jako lidi z Filipín. Jsou fakt skvělí. Mají úžasnou povahu," dodala Maurerová.

Filipínské menu přišla ochutnat i česká vicemiss Tereza Budková, která na Filipínách před třemi lety strávila měsíc. Bojovala zde o titul Miss Earth. I když soutěž nevyhrála, stala se alespoň Miss photogenic.

"Je to nádherná země. Když mě pozvali na párty s filipínskou kuchyní, nemohla jsem odolat. Hned jsem si na skvělé místní jídlo vzpomněla," vysvětlila Budková.

Skvělému jídlu neodolaly také herečky Jana Stryková a Hana Vágnerová nebo Jitka Válková s přítelem Mirkem Ciprou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám