Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Jirešová (47) pojala rockový vzhled na předávání cen Anděl opravdu důsledně. Její osobní kadeřnice jí na hlavě vytvořila obří číro, se kterým se sotva vešla do auta. "No, to ještě šlo, ale když jsem si při přenosu odbíhala na záchod, musela jsem si vlasy držet," řekla Super.cz.

Ivana dorazila se svým manželem Viktorem Dykem, který byl kdysi opravdový pankáč. "Tužil jsem si vlasy pivem nebo cukrovou vodou, při umývání jsem používal citron. Tak kdyžtak Ivance poradím, jak na to. Její účes je fakt síla," svěřil.

"Já rady nepotřebuju. Je to účes od profesionálky. Rozčesat to nepůjde, ale když použiju při mytí hodně kondicionéru, tak se to povede," míní Ivana, která už prý měla na hlavě leccos. I vlasy oholené nebo obarvené na bílo. "Když jsem chodila za tátou, který pracoval v bance, do práce, vždycky se děsil, s čím zase přijdu," smála se Ivana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám