Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Slavný major Borovička z Tankového praporu se během dvaadvaceti let natáčení změnil naprosto k nepoznání. A kdyby téměř devadesátiletá vitální Ljuba Skořepová někdy potřebovala odpočinek a záskok, klidně za sebe může poslat o třicet let mladšího Romana Skameneho (69). Z toho těžký život po revoluci plný průšvihů s podnikáním a hlavně nezřízeného pití udělal dvojníka slavné herečky...

Roman Skamene moc často do společnosti nevyráží. A když už, většinou si dopřává tolik pití, kolik hrdlo ráčí. Kamarádce Adéle Taş ale ostudu udělat nechtěl, a tak na její vernisáž portrétních obrazů, které jsou inspirovány jejími zážitky z natáčení primáckého seriálu Ženy na cestách, dorazil ve výjimečně dobré kondici. „Podívejte, jsem v pohodě. Vůbec nepiju,“ chlubil se na večírku, na kterém cucal jen džus.

Přesto vypadal unaveně a přešle. Divoké mládí a hlavně posledních několik let plných dýchánků mu předčasně dodaly vizáž dědečka. Bohužel se mu také nedaří v práci. Spolupracovat s ním ve svém divadle kvůli nespolehlivosti nechce ani kamarád Luděk Sobota. Podle některých zpráv přišel nedávno i o kšeft na televizi Prima, kde měl být hostem show Česká 30.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám