Hlavní obsah
Článek

Kolotoč kolem uvolněného třetího místa moderátorky VIP zpráv pokračuje dál. Super.cz získal exkluzivní snímky z dnešních kamerových zkoušek Bořka Slezáčka, Moniky Marešové (49), Ivety Lutovské a Hany Mašlíkové (41). Ti všichni se vehementně snažili zaujmout vedení Primy, aby získali lukrativní místo. Ani jeden z nich ale neuspěl. Víme proč!

Celebritky se za moderátorský pult denního bulvárního zpravodajství televize Prima postavily na zkoušku přesto, že podle všech indicií působí jen jako kouřová clona pro Jiřího Pomejeho (†54). I když se stanice stále snaží mlžit a tvrdit, že svůj post zdaleka nemá jistý, naše zdroje vědí bezpečně, že flek připadne exmanželovi Ivety Bartošové.

„Byla to pro mě výborná zkušenost. Práci se čtecím zařízením jsem si zkusila naposledy před čtyřmi lety, takže jako by to bylo poprvé. A i když také tuším, že už byl moderátor dávno dopředu vybrán, vůbec účasti na kamerovkách nelituji,“ řekla nám Hana Mašlíková. Ta prý byla jednou z mála, kterou Prima oslovila, a nemusela se účasti na konkursu doprošovat. „Těm, kteří sami do televize volali, se nedivím. Člověk musí chytit příležitost za pačesy. A i když Jirkovi místo moc přeju, kdo ví, jak se mu bude dařit, a zda nakonec někdo z dnešních kamerovek nedostane místo po něm,“ dodala Mašlíková.

Podobně hovoří i manželka Leoše Mareše. „O panu Pomejem jsem asi věděla z novin, ale řekla jsem si, že je to zajímavá zkušenost. Nevím, jak to dopadlo, ale jsem ráda, že jsem to zkusila,“ uvedla Marešová s tím, že kdyby někdy do pořadu přeci jen nastoupila, měla by jistou protekci. „Kamarádíme se s Ivankou Gottovou, takže by pak bylo vtipné, že ve chvíli, kdyby jedna z nás vysílala, tak by druhá mohla hlídat všechny naše děti,“ dodala s úsměvem Monika Marešová.

Reklama

Další články

Načítám