Hlavní obsah
Článek

V neděli prožije v soutěži Hlas Česko Slovenska svých patnáct minut slávy zpěvák Michal Chrenko (22). Tento uhrančivý mladík na sebe upozornil již během třetí řady slovenské SuperStar a byl označen za nejvíce sexy finalistu, který se v této soutěži kdy objevil.

Michal s nadšením hraje na klavír a bicí a miluje zpívání. Vždycky mu ale do zpěvu nebylo. Jako dvouletý totiž přišel o milovaného otce a jeho matka chtěla spáchat sebevraždu. Michalův otec Petr ve svých třiadvaceti letech nečekaně zahynul v zaměstnání po zásahu elektrickým proudem. Michalova matka Renáta, v té době jednadvacetiletá, se z hrozné ztráty psychicky složila.

„Když Petr zemřel, chtěla jsem i já ukončit svůj život," nechala se slyšet zpěvákova matka, která si nesáhla na život jen kvůli svému dvouletému synovi.

Michal, který získal ocenění za zpívání například i v Polsku, pracuje v současnosti v nitranské regionální televizi. Stále ale sní o velké hudební kariéře. Sledujte v neděli další výběr naslepo, kde se dozvíte, jestli se mu jeho sen začne proměňovat ve skutečnost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám