Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devětadvacetiletá Kaela Humphries je starší sestrou hráče NBA a bývalého manžela Kim Kardashian (43) Krise Humphriese (27), a proto se již nějakou dobu pohybuje mezi společenskou smetánkou. Objevuje se například i na módních přehlídkách, kde si jí všimli agenti z jedné z nejlepších modelingových agentur na světě - Ford. Právě s tou nyní podepsala exkluzivní kontrakt jako takzvaná ‚plus size‘ modelka. Humphries tak bude předvádět módu pro plnoštíhlé dámy.

Přestože se Kaela dostala díky bratrovi do povědomí veřejnosti a dobře se zná například s manželkou rappera Ice-T, silikonovou Coco Austin, která je proslulá svými odhalenými fotkami, kde ukazuje své výrazně ženské, ale uměle vytvořené proporce, k agentuře Ford se díky protekci nedostala.

Podle prohlášení společnosti Ford je Kaela neobyčejně zajímavá: „Agentura, která vám přinesla Crystal Renn, Ashley Graham, Candice Huffine, Marquitu Pring a další modelky je poctěna, že může představit tuto krásnou zajímavou mladou ženu pro trh na celém světě.“

Majitelka průzračně modrých kočičích očí Kaela je na své tělo velikosti 46 - 48 patřičně hrdá a hodlá reprezentovat všechny ženy s plnými tvary tak, aby se mohly cítit atraktivní a žádoucí.

Reklama

Další články

Načítám