Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ladislav Frej (82), kterého si všichni fanoušci české klasiky pamatují především jako legendárního doktora Sovu ze seriálu Nemocnice na kraji města, se nedávno rozpovídal nejen o odchodu z Divadla na Vinohradech, ale vyznal se také ze své slabosti pro krásné ženy, za což se své přítelkyni Gábině Mrkvicové pro jistotu rovnou omluvil.

Pusu na špacír si Frej pustil v rozhovoru s duem Těžkej Pokondr na rádiu Frekvence 1. „Gábinko, promiň, mně se strašně líbí ženský, já se k tomu klidně přiznám,“ prohlásil do éteru. „Blíží se jaro a teď začnou shazovat ty kožichy… Ony se tak jemně odhalují, až potom v létě budou chodit bez práskaček,“ zasnil se herec, o kterém je v poslední době slyšet hlavně kvůli špatným vztahům s novým ředitelem vinohradské scény Tomášem Töpferem, kvůli kterým herec ze svého domovského divadla odchází.

„Dohraju do konce sezóny a ještě mi zaplatí dovolenou, to je velice slušný… Rád bych někde hrál dál, ale jsem teď v takové situaci, že si nemůžu vybírat. V nejbližší době bych rád trošku vychladl a odpočinul si,“ plánuje si Frej, který se před časem nechal slyšet, že by rád například na Fidlovačku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám