Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Bílá (58) zahajuje turné s kapelou Arakain. "Už si chystám outfity. Mám asi šest nebo sedm možností. Určitě budou hodně sexy. Kožené, hodně krátké, hodně prsaté, s děrováním a se řetězy a sichrhajckami," svěřila Lucie. Počítá s tím, že se v sálech, kde se bude vystupovat, rozhodně nedočká zázemí, na které je zvyklá. Smíšené záchody a společné šatny ji nechávají v klidu.

"Já jsem z toho vzešla, jestli se tedy spíš nepřizpůsobuju teď... Mně je s klukama tak dobře, že mi přijde, jako bychom nikdy spolupráci nepřerušili," míní zpěvačka. Premiéru bude mít s Arakainem v pátek v Polné, ale ještě den předtím se s kapelou objeví na předávání cen Anděl, které bude živě přenášet Česká televize.

"Nabídku jsme dostali teprve před týdnem, ale neváhali jsme. S Arakainem budu v televizi teprve podruhé za pětadvacet let. Poprvé to bylo v mém pořadu Lucie na bílo," vysvětlila. Vybrat písničku pro televizní vystoupení ale bylo složité.

"Nechtěla jsem ploužák, i když je naším největším hitem Zimní královna, ale ani mazec jako Doteky, který by vyplašil od televize babičky. Takže jsme zvolili kompromis. Budeme hrát Tygřici od AC/DC," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám