Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Ondřej Ruml (42) si úzkostlivě střeží své soukromí. Nám se ale přesto podařilo vypátrat, že přes tři roky chodí s kubánskou tanečnicí Doris Martinez. Dvojice se seznámila při natáčení jednoho televizního pořadu.

„Já jsem měl za úkol zpívat jednu latinskoamerickou píseň a Doris byla v tanečním páru, který mě při zpívání doprovázel. Okamžitě mezi námi přeskočila jiskra," říká Ondřej. Zpěvák a tanečnice si na první pohled padli do oka a prakticky od prvního dne spolu sdílí jednu domácnost. Milenci už dokonce stihli navštívit Dorisinu rodnou Kubu, kde proběhlo oficiální seznámení s rodinou.

Super.cz navíc vypátral, že Ondřej požádal Doris o ruku. „Povídáme si o svatbě, ale zatím se žádný konkrétní termín ve vzduchu nevznáší. Necháváme tomu volný průběh. Jsme na soukromí dost hákliví, tak se s největší pravděpodobností média o naší svatbě dozví, až budeme svoji," říká Ruml.

Stříbrný účastník pěvecké soutěže X-Factor o víkendu přišel podpořit svou partnerku do stylové restaurace Casa Andina a baru Barra Libre, kde jeho snoubenka odstartovala vlastní taneční festival Salsa Roots.

„V mém pojetí je tanec především terapie pro duši, dříve nebo později se každý návštěvník mého kurzu uvolní a zjistí, že tanec je pro něj stejně přirozený jako chůze či dýchání,“ vysvětluje Doris Martinez.

Celým večerem plným latinsko-amerických rytmů provázela Jana Doleželová (42). Výběr moderátorky nebyl náhodný. Miss ČR 2004 loni nafotila kalendář právě na Kubě a po absolvování taneční soutěže StarDance je velkou milovnicí tance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám