Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká tenisová legenda Martina Navrátilová (55) je nezmar. Nejen, že se stále dokáže perfektně otáčet na tenisovém kurtě, ale rovněž se nebojí jakékoli výzvy. Před časem například zvládla účast v drsné reality show ‚I’m a Celebrity, Get Me Out of Here‘, kde po sobě v džingli musela nechat lézt brouky a pavouky. Tentokrát se popere se svou velkou noční můrou - tancem.

Navrátilová bude totiž jedním z adeptů na vítěze poslední řady americké verze taneční soutěže Dancing With The Stars, která startuje 19. března na televizní stanici ABC. Jejím tanečním partnerem bude osmatřicetiletý Tony Dovolani s kosovským původem, který je v soutěži již ostříleným veteránem. Zvládl v ní totiž odtančit již dvanáct sezón. Dvojice již důkladně trénuje a prvním tancem, který společně předvedou, bude latinskoamerická cha-cha.

Přestože slavná tenistka a vítězka 59 grandslamových titulů k tanci kladný vztah nemá, svému tanečnímu parťákovi důvěřuje a i Dovolani je rád, že může tančit právě s hvězdnou Martinou. „Jsem vážně nadšený, protože mohu poprvé pracovat se sportovkyní. Martinu je lehké trénovat, dobře se vede. Doufám, že všechny překvapíme,“ řekl Dovolani.

Reklama

Další články

Načítám