Hlavní obsah
Článek

Jaro se blíží, a tak není divu, že na přehlídkách konečně mizí péřovky a modelky odhalují svá těla na přehlídkách v jarních outfitech.

Na show světového módního domu si to v šortečkách a krátkých sukýnkách užily nádherné modelky Hanka Svobodová, Eliška Bučková (34), Hana Svobodová (35), Tereza Zimová nebo Veronika Chmelířová.

A která z nich má nejkrásnější nohy? Všechny pravidelně cvičí. Zimová chodí třikrát týdně do posilovny na kruhový tréning a kick box. Svobodová chodí vibrovat na speciální stroj. Chmelířová coby hokejová manželka o sebe také dbá ve fitku. Eliška Bučková chodí pravidelně cvičit se svým Noidem.

A která vyhrála boj o nejkrásnější nohy? Podle Super.cz jasně vede Tereza Zimová. Kráska, která si klidně dá ve tři ráno halušky. "Můj přítel hodně jí a klidně vyvařuje ve tři ráno. Tak holt musím pak v sedm vstát a jít makat. Přeci jen mě to tělo živí," prozrazuje tajemství svých nádherných štíhlých vytvarovaných nohou Zimová.

"Vybrala jsem si kruhový trénink a kick box. S trenérkou cvičím dvakrát až třikrát týdně. Zhubla jsem šest kilo, ale hlavně se mi hodně zpevnily svaly. Děláme třeba osmdesát cviků na břicho," dodala štíhlounká Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám