Hlavní obsah
Článek

Britský princ Harry (39) se vydal na oficiální návštěvu Bahamských ostrovů, kde se v rámci své cesty po Karibiku nazvané Diamond Jubilee setkal s tamními vysoce postavenými politiky a generálním guvernérem Arthurem Folkesem. Zuby si na něj přitom brousila také bahamská miss Anastagia Pierre. Před anglikánskou katedrálou v Nassau prince přivítaly také stovky lidí, ale jak sama královna krásy přiznala, nejvíce se na něj těšila právě ona.

Harry, který přijel ve slušivé vojenské uniformě, se tak stal cílem zájmu sebevědomé třiadvacetileté královny krásy, která se nedávno zúčastnila i soutěže Miss Universe. „Přišla jsem, abychom se do sebe s princem Harrym zamilovali,“ neskrývala Anastagia, která přiznala, že je opravdovou fanynkou britské královské rodiny.

„Harry je sexy a momentálně nezadaný, takže bych si ho mohla vzít? Ano!,“ pokračovala ambiciózní ostrovanka. Přestože se na setkání precizně připravila a nezapomněla si obléknout ani šerpu s titulem Miss Bahamas, nakonec se do těsné blízkosti prince ani nedostala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám