Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Luděk Munzar (78) se již brzy představí ve své nejnovější televizní roli. Ve filmu Vůně kávy si zahraje pana Dědka, který společně s Marií Baronovou, kterou ztvárnila stále krásná Simona Chytrová (49), která se ve filmu dokonce odhalila a předvedla své přednosti jen v růžovém korzetu, začne podnikat s kávou. A to se mu stane osudným.

Špatný konec Munzarovy postavy nemá na svědomí ani tak ekonomický krach, jak by mohlo každého napadnout, ale jedovatý chřestýš, který se do pražírny, kterou s Marií provozují, dostane spolu s pytli kávy z Brazílie. Ten Dědka uštkne a zabije.

Před kamerou se vedle Simony Chytrové, Luďka Munzara nebo Lukáše Vaculíka (61), který hraje Simonina manžela, spisovatele Martina Barona, objeví i několik tváří, jejichž přítomnost je častější spíš za filmovou kamerou než před ní. „Je tam několik malých rolí, kdy jsem do rolí režisérů obsadil Juraje Herze nebo Zdeňka Trošku,“ řekl Vít Olmer, který film, na nějž se diváci České televize mohou těšit v polovině března, režíroval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám