Hlavní obsah
Článek

Tanečky kolem rozvodu ochránce Ivety Bartošové (†48) Josefa Rychtáře (65) a jeho ženy Dariny Rychtářové (66) neustávají. Říčanský podnikatel, který sice Ivetu s manželkou ještě nedávno podváděl, přesto ji ale poslední dobou častuje výrazy pro domácí chovná zvířata a označeními pohlavních orgánů, už nezvládá situaci a tlačí ženu ještě drsněji ke zdi. Zablokoval jí internet, aby nemohla komunikovat se světem, vyhrožuje jí násilím a zatímco Iveta je podle něj krásná zdravá dušinka, svou ženu posílá k psychiatrovi.

Rychtář i přes předchozí omluvy za svá unáhlená vyjádření opět Darině vyhrožuje, že ji připraví o střechu nad hlavou. „Domníval jsem se, že se s tebou dá mluvit, nezvládáš to, a poslala jsi mě do háje. V tomto případě ti tady veřejně říkám, pokud se stane, že soud ti ve tvém návrhu vyhoví, jdi do háje ty a tady nebudeš,“ varuje ji na Facebooku. A pokračuje:

„Hrotíš to na neúnosnou mez, vyhledej psychiatra, jsi nemocná, potřebuješ se léčit. Jak je vidět, tobě není nic svaté,“ napsal doslova Rychtář. Ten má evidentně největší strach z toho, že Rychtářová není pod jeho vlivem a může svobodně komunikovat se spolupacienty v teplických lázních. „A pokud nasloucháš k***ám v Teplicích, pak žij s nima nebo ať si tě vezme domů ta sv*ně právnická, ale tady nebudeš. Za těchto podmínek já neustoupím,“ dodává. Úplně k nepříčetnosti ho Darina dostává tím, že má vypnutý telefon a že si přes odstřižení od internetu dál vesele komunikuje s novými přáteli.

Reklama

Další články

Načítám