Hlavní obsah
Článek

Za pár hodin Dara Rolins (51) odletí s dcerou Laurou, manažerkou Evou Skallovou a její dcerou Charlotkou na měsíční dovolenou na indonéský ostrov Bali. Super.cz se podařilo jako jedinému médiu získat fotografie z rozlučkové party, kterou popová diva uspořádala ve svém domě v pražském Šáreckém údolí pro své nejbližší přátele.

„Sešli jsme se, abychom se rozloučili s mojí sestrou Janičkou, bývalými tanečníky Ivankou a Martinem a jejich partnery," svěřila se nám exkluzivně Dara. Jelikož v dalších čtyřech týdnech se objeví v kalendáři hned troje narozeniny, oslavili to kamarádi s předstihem už teď. Slavily se narozky Dařiny manažerky Evy, tanečníka Martina a dcery Laury.

Pokud jste na fotkách dceru Dary Rolins nezahlédli, není to vaše chyba. Skoro čtyřleté děvčátko bylo v tu dobu zrovna na návštěvě u tatínka Matěje Homoly. Zpěvačka, nesvázaná rodičovskými povinnostmi, se tak mohla na večírku jaksepatří rozparádit.

Fanoušci Dary Rolins nemusí mít strach, že nebudou o zpěvačce dostávat měsíc zprávy. Prostřednictvím Super.cz se bude Dara z ostrova bohů pravidelně ozývat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám