Hlavní obsah
Článek

Malá Natálie Grossová má svoji hlavu. I když měla osmatřicetistupňovou teplotu a bojovala s chřipkou, na rodičích si vydupala, že rozhodně zazpívá svoji roli Cossety na druhé premiéře muzikálu Bídníci. "Měli jsme strach, ale trvala na svém. Kdyby nehrála, ještě by z toho onemocněla víc," krčila rameny její maminka Šárka.

Teplota naštěstí Natálčin hlas nepoznamenala a tak svoji árii vystřihla bez chybičky a radovala se ze závěrečného aplausu i z kytice, kterou stejně jako všichni protagonosté dostala. Na roli malé Cossety se účastnila stejně jako všichni ostatní konkurzu. Pěvecké zkušenosti měla doposud jen ze sboru, který navštěvuje dva roky.

Postavu dospělé Cossety ztvárnila Tereza Vágnerová, kterou přišla podpořit celá její velká rodina. Bratr Jakub jí místo tradiční kytice přinesl keřík s mandarinkami. Paní Thenardiérovou si zahrála Marta Jandová (49), jíž držel palce její partner, gynekolog Miroslav Verner. Eponina a Fantina zůstaly v nezměněném obsazení z první premiéry, tedy Vlaďka Skalová a Kateřina Brožová.

Reklama

Další články

Načítám