Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladinká dcera hokejisty Dominika Haška zaujala v show Česko Slovensko hledá talent jako nadaná zpěvačka. Moc často ji ale vystupovat nevidíme. Rodiče dbají na to, aby šestnáctiletá Dominika Hašková hlavně nezanedbávala školu. Na kluka si ale už čas našla. A má hodně zajímavé jméno. "Jmenuje Kyrril. Píše se jako ten hurikán, co byl loni v Česku," vysvětlila Super.cz Dominika.

"My jsme teď zrovna jenom kamarádi. Ale předtím jsme spolu chodili," upřesnila Hašková, kterou Kyrril doprovodil na křest nové počítačové hry. "Můj bratr je nadšenec, takže máme doma snad úplně všechny hry, které existují. A většinu jsem jich i vyzkoušela. Baví mě to," rozplývala se Dominika.

Na prvním místě je u Haškové zpívání a už se pomalu chystá dát dohromady první desku. "Nechci už přezpívávat věci od jiných zpěvaček, chci mít své vlastní," plánuje Dominika.  V poslední době ale moc nevystupovala. "Minulý měsíc jsem měla jedno vystoupení, tenhle ani jedno. Musela jsem to omezit kvůli škole. Jsem teprve ve druhém ročníku a nějak se musím dostat až k maturitě," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám