Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třicetiletá zpěvačka Dáša Zázvůrková, která se dostala do povědomí hlavně díky účinkování ve Formanově Dobře placené procházce, se těší na novou roli. Má to ale háček. Aby mohla účinkovat v představení v divadle Semafor, musí při svých 176 centimetrech a 56 kilech ještě zhubnout.

"Pan Jiří Suchý mi řekl, že bych měla na pódiu dělat akrobacii. Ve svém věku a při téhle váze už tak mrštná nejsem, takže budu muset ještě tak tři kila shodit," řekla Super.cz zpěvačka, která vydala novou desku a křtila první videoklip k titulní písni Ať trvají ty nymfy.

Za kmotřičky jí šly v nádherné restauraci Bastion s výhledem na Vyšehrad Tereza Mátlová a Dáda Patrasová a s nimi také probírala váhu. "Já bych potřebovala tak pět kilo dolů," přiznala Mátlová. "Taky bych se nezlobila, kdybych ještě něco shodila," přidala se Dáda Patrasová. Není tedy divu, že se ani jedna z nich nedotkla famózního čokoládového dortu, který byl vyroben právě k této slavnostní události.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám