Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tohle asi Iveta Bartošová (†48) neuslyší ráda. Svého ochránce Josefa Rychtáře (65) neustále považuje za muže svého života, který se do ní zabouchl tak, že spálil mosty a opustil rodinu. Jenže ouha! Říčanský bezpečák nejenže do médií vypráví, jak stále miluje svou zákonitou manželku Darinu Rychtářovou (66), kterou Iveta označila za línou ženu, navíc s ní nadále udržuje intimní poměr. Zato s Ivetou prý ne. Super.cz se podařilo získat dopis, který místo sebe poslal soudu, jenž v pondělí měl rozvést jeho manželství. V něm Rychtář píše, že milenku nemá a že se ženou spal naposledy třináctého února. Podívejte se do fotogalerie na plné znění dopisu.

Darina Rychtářová asi nebude tak líná, jak si zpěvačka myslí. I sám Rychtář její slova vyvrátil. Jeho žena minimálně není líná na to, aby s mužem plnila manželské povinnosti. „S manželkou intimně žijeme a poslední intimní vztah jsme měli 13. 2. 2012 v dopoledních hodinách,“ uvádí Rychtář s tím, že ani jeden z manželů nemá milence či milenku. Spasitel Ivety zkrátka sedí na dvou židlích a neví, na které se uvelebit trvale. „Ivetu miluju. Je to má srdeční záležitost. Na začátku jsem jí řekl, že když splní mé podmínky, například když se úplně očistí od alkoholu, že si dokážu představit s ní žít, opustit ženu, kterou miluju. Ty však doteď nesplnila. Za milenku Ivetu zkrátka nepovažuji, slíbil jsem ale, že jí budu pomáhat, a to dodržím,“ říká dnes Rychtář.

I tak se ale odmítá rozvést a to přesto, že mu manželka za podepsání rozvodových papírů nabídla přepsání veškerého majetku. „Taková nabídka přišla a já ji nepřijal. Naopak jsem chtěl na ženu přepsat úplně vše za to, že stáhne rozvod. To však také odmítla. Snažím se ho zvrátit, protože bych chtěl s manželkou dál žít a za dva roky s ní oslavit i třicet let trvání manželství,“ doufá Rychtář.

Prý i nabídl své ženě, že se opět stane právoplatným manželem a za Bartošovou bude jen dojíždět, aby na ni dohlédl. Darinu Rychtářovou ale každou chvíli vytočí další fotografie, na kterých zpěvačku láskyplně objímá, a proto se pak s rozkmitaným manželem rozhádá.

„Upřímně, má žena je mi dražší. A proč nedokáži naplno říci, s kterou chci být? S manželkou je teď těžší domluva, u Ivety mám zase strach, že se dožiji zklamání. Nevím, co mám dělat a jak to řešit. Ale svatba s Ivetou není v mých myšlenkách,“ dodal pro Super.cz Rychtář. Proto prakticky stále vodí za nos jak Bartošovou, tak svou ženu a není schopný říct jasné slovo, která z žen bude mít v jeho životě přednost. Jak dlouho mu ještě rozhodování bude trvat?

Reklama

Další články

Načítám