Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Většina lidí touží po obličejí bez vrásek. Nechat se trápit chirurgickým zákrokem je v tomto případě zcela zbytečné. Jde zastavit stárnuti? Lékařská věda nabízí několik zákroků, které jsou schopny tento sen jednoduše uskutečnit.

Zázraky medicíny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S těmito triky se vám podaří přírodu ošálit a ponechat si tak svůj mladistvý vzhled. Svůj tip jak na to nám prozradila i Simona Krainová.

Co všechno jsou celebrity schopné podstoupit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bezbolestně, bez námahy, bez skalpelu a doby nutné na zotavenou. Už žádné tajemství jen pro známé tváře! Prozradíme tajemství celebrit, které používá pulzy infračerveného světla a jehož výsledkem je zpevněná, hladší kůže s celkovým omlazením. New Age Facelift využívá poznatky nejmodernější laserové technologie a moderní medicíny, díky kterým zastavíte stárnutí a získáte dokonalou pleť.

Úprava očních víček a podbradku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedničkou na trhu neinvazivní radiochirurgie je přístroj elektromagnetická vlna Pellevé. Má vynikajícími výsledky v oblasti zpevňování pleti, k vyhlazení jemných až středně hlubokých vrásek v oblasti obličeje a zpevnění obličejových kontur. Obrovskou výhodou tohoto přístroje je skutečnost, že se jedná o jediný neinvazivní přístroj, kterým lze také upravit povadlé oční víčka bez chirurgického řezání. Pellevé působí přesně v cílené tkáni na bázi denaturace – zjednodušeně popsáno to znamená, že elektromagnetická vlna působí na kolagenovou bílkovinovou vazbu, ta se začne smršťovat a tím se následně vypíná a zpevňuje pokožka. Oproti jiným přístrojům lze tuto proceduru využívat po celý rok bez operace, bez skalpelu, bez jehel, bez bolesti a bez doby nutné na zotavenou.

Vyzkoušejte Botox!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toužíte po tom aby vaše pokožka byla viditelně uvolněnější, mladší a vráska méně hluboká? Tou správnou volbou je Botulotoxin, látka uvolňující svaly, která působí přímo na příčinu vrásek, tedy na svalovou činnost. Aplikací velmi malé dávky botulotoxinu do svalu se dočasně přeruší nervosvalový přenos vzruchu a dojde k požadovanému svalovému uvolnění, vyhlazení vrásky a nežádoucí mimiky, tím se také zamezí dalšímu prohlubování vrásek. Účinek botulotoxinu není trvalý, zákrok lze bez problémů opakovat.

Výplně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klinika YES VISAGE nabízí nejkvalitnější výplně na bázi tělu vlastní kyseliny hyaluronové s velmi pomalým vstřebáváním a vysokou biokompatibilitou renomovaných výrobců. Tento způsob vyhlazení vrásek a tvarování a zpevňování kontur obličeje a rtů patří mezi nechirurgické metody s okamžitým efektem a minimální zátěží. Díky výplním se dodává objem tam, kde je zapotřebí. Efekt tohoto zákroku je okamžitý a nevyžaduje žádnou dobu na zotavení. Výplně kyseliny hyaluronové se tak hodí ke korekci vrásek v okolí úst, na kořeni nosu, v očních partiích, ale i k modelaci kontur, zvětšování rtů a korekci některých jizev.

Pigmentové skrvny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejmodernější systém pro frakčního laseru ošetří takové nedostatky jako jsou pigmentové skvrny rychle a efektivně. Maximalizuje estetické výsledky a zároveň snižuje na minimum rizika spojená s ošetřením. Zkrátí dobu zotavení na nulu, a díky tomu tedy nemusíte vůbec přerušit své obvyklé činnosti.

TIP: Soutěžte o omlazovací poukaz v hodnotě 10 000 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám