Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyzpovídali jsme pro vás krásky na Plesu v Opeře. Jelikož je tato událost hlavně o vizuálních vjemech, ptali jsme se přítomných dam, u koho před akcí šili, případně v jakém módním domě se oblékly.

Z úst Romany Jákl Vítové (46) jsme se dozvěděli, že autorem jejích šatů je návrhářské duo Dolce & Gabbana a zároveň nám kráska přidala jednu historku z plesu k dobru. Moderátorka není častou návštěvnicí bálů a tancovaček, ve skutečnosti před sobotní akcí navštívila jako soukromá osoba všeho všudy jen jeden ples. Na něm ale vyhrála zajímavou cenu v tombole.

„Stalo se to na mém prvním a jediném plese u nás na vesnici. Jednalo se o myslivecký ples a já jsem v tombole vyhrála hlavní cenu - divoké prase," směje se bývalá rosnička. Když jsme blonďaté krásce prozradili, že v tombole Plesu v Opeře na ni žádná podobná cena nečeká, tak ji to nerozesmutnilo.

„Já se dnes večer k jednomu vrátím," vtipně připomněla Romana skutečnost, že ji doma čeká její manžel, režisér Petr Jákl.

Reklama

Další články

Načítám