Hlavní obsah
Článek

Sedmapadesátiletá Janice Dickinson o sobě před lety prohlásila, že byla první topmodelkou světa. V době své největší slávy v 70. a 80. letech byla skutečně výjimečně krásná a úspěšná, a tak je pro ni těžké smířit se s přibývajícím věkem. Čas se podobně jako řada dalších stárnoucích hvězd snaží zastavit s pomocí plastických chirurgů. Jenže ani ti nedovedou zázraky, jak bylo patrné na letišti v Los Angeles, kam Dickinson ve středu přiletěla.

Značně unavená a odlíčená Janice, na jejímž obličeji byly nejvýraznější její opakovaně zvětšované rty, vypadala úplně jinak, než jak jsme na ni zvyklí. Bývalá modelka, jež se v posledních letech angažovala v modelingu například jako porotkyně soutěže Amerika hledá topmodelku nebo majitelka modelingové agentury, je dodnes známou milovnicí večírků a nejrůznějších party.

Ráda se také nechává fotit se svými o desítky let mladšími milenci na dovolených nebo píše memoáry ze svého života. V roce 2004 napsala knihu, jejíž název zní v překladu: 'Všechno kolem mě je podvrh… A já jsem dokonalá'. V knize vypovídala mimo jiné o svých zkušenostech s plastickou chirurgií nebo o svém boji s anorexií, bulimií a alkoholismem.

Zajímavý je i výčet jejích dřívějších milenců, mezi nimiž nechyběli například Warren Beaty, Jack Nicholson, Mick Jagger, Ronnie Wood, Roman Polanski, Dolph Lundgren, Bruce Willis, princ Albert II. a řada dalších.

Reklama

Další články

Načítám