Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladé začínající velšské modistce Robyn Cole se podařilo něco nevídaného. Hned o její první přehlídce píší média po celém světě. Dokázala totiž přijít s něčím úplně novým a značně kontroverzním, co na přehlídkových molech ještě nebylo k vidění. Přemluvila glamour modelku a bývalou velšskou Miss Sophii Cahill, aby se promenádovala po mole v rouše Evině v osmém měsíci těhotenství pouze s modrým kloboukem na hlavě.

I ostatní tři modelky a jeden model, herec a komik Jeff Leach, byli nazí. Odvážná modistka Cole měla navíc za cíl do své show konané ve White Rabbit Studiu v oblasti Shoteditch na východě Londýna zapojit modelky rozdílných postav. Cahill v pokročilé fázi těhotenství jí tak přišla jako geniální nápad, a proto ji oslovila.

„Ona byla jedinou osobou, o které jsem věděla, že bych byla velice šťastná mít ji na přehlídce. Myslela jsem, že bude zajímavé, když bude na mole těhotná. Nikdy nic takového na módní show k vidění nebylo,“ uvedla Cole, která následně přiznala, že její velkou motivací bylo také získat dostatečnou publicitu.

Reklama

Další články

Načítám