Hlavní obsah
Článek

Manželka Karla Gotta (†80) Ivana Gottová (48) buď měla v úterý velmi originální náladu, nebo zkrátka jen musí na slovo poslouchat a nechat se svou image dělat cokoliv, i když se jí vizážisté a maskérky chtějí za něco pomstít. Jinak si nelze vysvětlit, proč v úterních VIP zprávách předstoupila před diváky s účesem, který by se dal odpustit jen lehce opožděné puberťačce, a v oblečení, které by bylo velké i Heleně Růžičkové.

Gottová zkrátka v bulvárním pořadu televize Prima, v němž dostane radikálně přidáno, opravdu připomínala malou čarodějnici ze stejnojmenného Večerníčku, který namaloval Zdeněk Smetana. A možná právě proto, že má doma Slavíka, si s sebou do studia zapomněla vzít havrana, společníka a rádce pohádkové malé čarodějky.

Zpravodajství televize ze světa celebrit je podáváno odlehčenou formou, přesto ale účes a hrůzostrašné šatstvo, při kterém se divákům automaticky musela vybavit písnička Šla nanynka do zelí, mohly v mnoha divácích vzbudit rozpačitý úsměv. Paradoxní je, že Super.cz na hodně odvážný zjev Ivany Gottové během včerejšího vysílání upozornila jedna z Ivaniných kolegyň. „Nechápu, proč a za co se Ivance mstí a proč si takové zostuzení nechala líbit,“ řekla nám televizní hvězda, která ale nechtěla veřejně prozradit své jméno.

Doufejme, že vizážisté, kostymérky a maskérky nechystají pro manželku nejlepšího zpěváka Česka ještě horší chuťovky…

Reklama

Další články

Načítám