Hlavní obsah
Článek

Hrabě Domenico Martucci (47) má zřejmě od doby, kdy byl oficiálním milencem Ivety Bartošové (†48), pocit, že je celebritou žádanou na všech večírcích. Občas mu to projde. Jako když se nedávno objevil na setkání s kapelou Ricchi e Poveri. Teď ale padla kosa na kámen.

Domenica vzala na úterní párty exmanželka současného manžela Evy Decastelo (45). "Štěpánka dostala pozvánku pro dva, netušila, že to bude problém," řekla její kamarádka. Organizátory ale Domenicova přítomnost vytočila doběla.

"Nechtěla jsem, aby se z áčkové akce stala déčková, což jeho přítomností hrozilo. VIP osobnosti jsem zkontrolovala, ale on tam rozhodně nebyl. Možná, že kdyby se mi přišel alespoň představit, chovala bych se jinak. Když jsem viděla, jak pózuje fotografům, hnulo mi to žlučí. Já na svých akcích žádné takové existence podporovat nebudu," řekla pro Super.cz Agáta Hanychová (38), která na radnici městské části Praha 13 pořádala dražbu fotek, jež nafotila v resortu Jasná v Nízkých Tatrách.

"Jen doufám, že už mu je jasné, že i když je bývalý kluk mojí bývalé kamarádky, na mé osobě si svou slávu přiživovat nebude," uzavřela Agáta poté, co Domenica nechala vyprovodit bodyguardy.

Reklama

Další články

Načítám